Orientera dig vidare i livet?

För dig som söker en förändring. Här i Jämtland Härjedalen finns fantastiska möjligheter för dig som vill fortsätta utveckla din yrkeskarriär eller studera. En flytt hit innebär att bejaka livets små och storslagna äventyr.

Få koll på kartan över länet

Kolla in berättelser från livet och vardagen i Jämtland Härjedalen på Instagram stories_whereicomefrom

Ett steg närmare en flytt?

Har vi väckt nyfikenhet på vad ett liv i Jämtland Härjedalen skulle kunna innebära för dig? Signa upp för vårt nyhetsbrev eller kom i kontakt med någon av våra flyttvägledare via formuläret nedan.

Vi tog steget till Jämtland Härjedalen

Livet fick färg igen för Sofia
Träningsentreprenören Sofia Bursjöö satte sig i förarsätet i sitt eget liv och kände att det var i Åre hon skulle bo. – Åre är både hemma för mig och en del av mitt varumärke, det är ett bra företagarklimat här, säger hon.
Välkommen till Jämtland Härjedalen
Rullgardinen gick upp för oss under ett snöigt sportlov. Med fjällen som fond upptäckte vi att den tillknäppta plats vi en gång lämnat nu präglades av sjyssta värderingar och innovativa, öppna människor. Värdegrundsdrivna initiativ, som i storstan oftast drunknar i trafikbruset, var här något som gav ringar på vattnet och bidrog till en skön plats att bo på. Det ville vi vara en del av!