Orientera dig vidare i livet?

För dig som söker en förändring. Här i Jämtland Härjedalen finns fantastiska möjligheter för dig som vill fortsätta utveckla din yrkeskarriär eller studera. En flytt hit innebär att bejaka livets små och storslagna äventyr.

Anna Hansson känner sig hemma i Offerdal

O-Ringen i Åre blir en efterlängtad nystart för Anna
I unga år flyttade den orienterande västgöten Anna Hansson till Jämtland. Kärleken till platsen växte sig stark, så hon stannade i länet. Nu är det dags för Anna att trycka på play, efter en lång paus i orienteringen, och O-Ringen i Åre blir en efterlängtad nystart.

Ett steg närmare en flytt?

Har vi väckt nyfikenhet på vad ett liv i Jämtland Härjedalen skulle kunna innebära för dig? Signa upp för vårt nyhetsbrev eller kom i kontakt med någon av våra flyttvägledare via formuläret nedan.

Vi tog steget till Jämtland Härjedalen

Välkommen till Jämtland Härjedalen
Rullgardinen gick upp för oss under ett snöigt sportlov. Med fjällen som fond upptäckte vi att den tillknäppta plats vi en gång lämnat nu präglades av sjyssta värderingar och innovativa, öppna människor. Värdegrundsdrivna initiativ, som i storstan oftast drunknar i trafikbruset, var här något som gav ringar på vattnet och bidrog till en skön plats att bo på. Det ville vi vara en del av!
Flytten till Rödön överträffade familjen Nilssons förväntningar
Under flera år funderade familjen Nilsson på om det skulle vara möjligt att bosätta sig i Jämtland. Till slut bestämde de sig för att sluta vela. De lämnade Stockholm och hittade sitt drömboende på Rödön.