Orientera dig vidare i livet?

För dig som söker en förändring. Här i Jämtland Härjedalen finns fantastiska möjligheter för dig som vill fortsätta utveckla din yrkeskarriär eller studera. En flytt hit innebär att bejaka livets små och storslagna äventyr.

Få koll på kartan över Jämtland Härjedalen

Håll kontakt med oss inför O-ringen Åre 2023

Har vi väckt nyfikenhet på vad ett liv i Jämtland Härjedalen skulle kunna innebära för dig? Vill du lära känna platsen för nästa års O-ringen lite extra? Signa upp och låt oss hålla kontakten – vi utlovar bara inspiration och information – ingen mailbombning!

  * required fields

  Vi tog steget till Jämtland Härjedalen

  Livet fick färg igen för Sofia
  Träningsentreprenören Sofia Bursjöö satte sig i förarsätet i sitt eget liv och kände att det var i Åre hon skulle bo. – Åre är både hemma för mig och en del av mitt varumärke, det är ett bra företagarklimat här, säger hon.
  Välkommen till Jämtland Härjedalen
  Rullgardinen gick upp för oss under ett snöigt sportlov. Med fjällen som fond upptäckte vi att den tillknäppta plats vi en gång lämnat nu präglades av sjyssta värderingar och innovativa, öppna människor. Värdegrundsdrivna initiativ, som i storstan oftast drunknar i trafikbruset, var här något som gav ringar på vattnet och bidrog till en skön plats att bo på. Det ville vi vara en del av!
  Jobba med utsikt över ”Sveriges bästa storslalombacke”
  Almåsa i Offerdal, erbjuder numera inte bara på skidåkning. Ett stenkast från skidanläggningen finns åtta kontorsplatser att hyra. Ett initiativ av nystartade Cowork Almåsa AB. Erika Borgström, är en ut av projektledarna. Hon hoppas projektet kommer främja hela Offerdalsbygden. – Ju fler knutpunkter det finns, desto mer gynnas bygden, säger Erika.