Så behandlar vi dina personuppgifter

Länets kommuner och Region Jämtland Härjedalen samarbetar för att underlätta för dig som vill flytta till Jämtland Härjedalen. När du anmäler att du är intresserad av att flytta via vårt digitala anmälningsformulär på tasteget.nu, kommunernas webbplatser eller chatt lagrar vi de uppgifter som du fyller i. 

Representanter från Region Jämtland Härjedalen och länets kommuner kommer sedan ha tillgång till dessa uppgifter. De representanter som har tillgång till uppgifterna arbetar med att vägleda och kommunicera med blivande inflyttare. Dessa behöver uppgifterna för att kunna följa upp ditt intresse och vägleda dig på ett bra sätt för att förenkla din flytt. 

När du tar kontakt med oss via vårt webbformulär eller vår chatt så samtycker du till att vi får lagra och tipsa dig om potentiella arbetsgivare, rekryterare eller andra nyckelpersoner i Jämtland Härjedalen som vi bedömer kan hjälpa dig med frågor som berör din flytt. Du kan även komma att få tips om andra ämnen så som möjliga boenden, barnomsorg, nätverk eller andra frågor som du önskat hjälp med.

Om du även samtyckt till att vi får dela dina kontaktuppgifter med möjliga arbetsgivare i länet så kan vi komma att tipsa rekryterande arbetsgivare som vi bedömer matchar din kompetensprofil. De får då tillgång till dina kontaktuppgifter och kan komma att ta kontakt med dig.

Vi tar personlig integritet på stort allvar och all behandling av dina uppgifter sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Personuppgiftsansvarig är Region Jämtland Härjedalen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de personuppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, göra invändningar mot behandlingen eller begära att vi raderar dina uppgifter. Du kan kontakta oss på hej@tasteget.nu

 

För dig som vill läsa mer om hur Region Jämtland Härjedalen och länets kommuner hanterar personuppgifter kan du ta del av den informationen via länkarna nedan.

Hantering av personuppgifter – Region Jämtland Härjedalen 

Hantering av personuppgifter – Bergs kommun

Hantering av personuppgifter – Bräcke kommun

Hantering av personuppgifter – Härjedalens kommun

Hantering av personuppgifter – Krokoms kommun

Hantering av personuppgifter – Ragunda kommun

Hantering av personuppgifter – Strömsunds kommun

Hantering av personuppgifter – Åre kommun

Hantering av personuppgifter – Östersunds kommun