Coworking

I Jämtland Härjedalen kryllar det av små företag och entreprenörer. Det finns många olika platser för coworking, både på landsbygden och i staden, där du kan jobba platsoberoende och med närhet till både natur och fikakompisar.

Hedda & (Vänster)
Erika (Höger) tror kontorskollektivet kommer gynna hela Offerdalsbygden.

Coworking i Jämtland Härjedalen

Bo här, jobba där

Tänker du behålla ditt nuvarande arbete på distans? Då kan du med fördel hyra kontorsplats på någon av länets coworkingmiljöer. Många företag som etablerar sig här väljer att ha sitt kontor i coworkingmiljö. De präglas ofta av en bredd av branscher vilket ger tillgång till viktiga kontaktytor som gynnar innovationskraft, nätverkande och kunskapsutbyte.

Landa rätt med din etablering

Business Region Midsweden erbjuder en naturlig väg in till hela länets näringsliv för dig som vill etablera eller expandera företag i Jämtland Härjedalen. De delar med sig av sitt breda kontaktnät, sina tjänster och arenor för samarbeten. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för din etablering här.

Coworkinginspiration

Marcus och Jenny Ståhl
De hade länge haft en dröm om att flytta till Vemdalsfjällen. För tre år sedan blev den verklighet. Då lämnade Marcus och Jenny Ståhl jobb och nyrenoverad bostad på Söder för att satsa på ett liv i fjällbyn Klövsjö. Något de inte ångrat.
Distansarbete - det nya normala​
Med bas i Östersund och världen som arena är The Remote Lab en glokal kunskaps- och utvecklingsnod för distansarbete. Maria Svensson Wiklander är en av grundarna och konstaterar att en ny arbetslivsnorm är på väg att etableras.
Jobba med utsikt över ”Sveriges bästa storslalombacke”
Almåsa i Offerdal, erbjuder numera inte bara på skidåkning. Ett stenkast från skidanläggningen finns åtta kontorsplatser att hyra. Ett initiativ av nystartade Cowork Almåsa AB.
Byarnas revansch
Optimistiska och hängivna till sin hembygd, tog Lars Blixt och ett gäng byombud själva i nitiativ till utveckling av Ragundas bygder. – Ibland räcker det att en tar steget. Om en vågar, så hakar andra på, säger samordnaren och bybon i Borgvattnet, Lars Blixt.